Із зали засідань Президії НАН України (2 липня 2014 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • забезпечення України власним природним газом (проблемні аспекти) (доповідач — академік НАН України О.Ю. Лукін); • про створення ядерної установки «Джерело нейтронів, засноване на підкритичній збірці» (доповідач — академік НАН України І.М. Карнаухов); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — член- кореспондент НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.