70-річчя академіка НАН України Ю. Р. Шеляга-Сосонка (Вісник НАН України, 2003)
10 січня виповнилося сімдесят років видатному вченому в галузі ботаніки і екології, Заслуженому діячеві науки і техніки України академіку НАН України Юрію Романовичу Шелягу-Сосонку.