Пам’яті Олега Васильовича Сухобокова (Археологія, 2008)
21 липня 2008 р. обірвалося життя відомого археолога-славіста, доктора історичних наук, провідного наукового співробітника відділу давньоруської та середньовічної археології Інституту археології НАН України, блискучого вченого й непересічної особистості, людини енциклопедичних знань, художника Олега Васильовича Сухобокова.