До історії вивчення сарматського намиста - Дзнеладзе, О.С. (Археологія, 2012)
Звернення до вивчення намиста із сарматських поховань демонструє недостатню увагу до цієї категорії речей, хоча загалом їй приділяли багато уваги фахівці з синхронних культур і пізніших.