Антропологічний склад населення давньоруських міст Середнього Подніпров’я - Рудич, Т.О. (Археологія, 2012)
Поповнення палеоантропологічних джерел дозволяє дещо поновому оцінити склад населення давньоруських міст Середнього Подніпров’я.