Технологічне дослідження залізних виробів XI—XIII ст. з розкопок біля с. Кощіївка на Київщині - Недопако, Д.П. (Археологія, 2012)
Подано результати технологічного вивчення колекції залізних речей з давньоруського шару поселення Кощіївка