Відділ археології кам’яного віку Інституту археології НАН України. Історія та персоналії - Залізняк, Л.Л. (Археологія, 2012)
Подано історію відділу кам’яного віку ІА НАНУ та передуючих йому наукових структур, охарактеризовано внесок дослідників у вивчення кам’яного віку України.