Л. Вакуленко. Українські Карпати у пізньоримський час (етнокультурні та соціально-економічні процеси) - Магомедов, Б.В. (Археологія, 2012)
Рецензія на монографію: Л. Вакуленко. Українські Карпати у пізньоримський час (етнокультурні та соціально-економічні процеси). - К., 2010. — 304 с.