Ранньослов’янське поселення поблизу села Хрінники Рівненської області - Козак, Д.Н.; Прищепа, Б.А. (Археологія, 2012)
Висвітлено результати досліджень селища ранніх слов’ян поблизу с. Хрінники Демидівського р-ну Рівненської обл. Визначені етапи розвитку та особливості планування селища.