Węcowski Marek. Sympozion czyli wspуlne picie. Początki greckiej biesiady arystokratycznej (IX—VII wiek p. n. e.) - Русяєва, А.С. (Археологія, 2012)
Рецензія на: Węcowski Marek. Sympozion czyli wspólne picie. Początki greckiej biesiady arystokratycznej (IX—VII wiek p. n. e.). — (Parnassus. Seria naukowa pod red. dr. M. Staniszewskiego). — Warszawa: wydawnictwo Naukowe Sub Lupa, 2011. — 402 s.