До 90-річчя Михайла Петровича Кучери - Томашевський, А.П. (Археологія, 2012)
21 листопада цього року виповнилося 90 років від дня народження Михайла Петровича Кучери — доктора історичних наук, відомого фахівця з давньоруської та середньовічної археології та історії.