Меджибіж: нижньопалеолітична пам’ятка на схід від Карпат - Степанчук, В.М.; Рижов, С.М.; Погорілець, О.Г. (Археологія, 2012)
Охарактеризовано нижньопалеолітичне місцезнаходження на лівому березі р. Південний Буг біля смт Меджибіж Летичівського р-ну Хмельницької обл., вік якого підтверджений біостратиграфічними та археологічними даними.