Український вчений - лауреат премії Наукового комітету НАТО (Вісник НАН України, 2003)
У жовтні минулого року в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі відбулося нагородження вчених, відзначених першою премією Наукового комітету НАТО за виконання проекту зі створення нових систем охолодження лопаток газових турбін в авіабудуванні. Серед лауреатів і наш співвітчизник, завідувач відділу Інституту технічної теплофізики НАН України член-кореспондент НАН України Артем Артемович Халатов.