90-річчя академіка НАН України О. Г. Івахненка (Вісник НАН України, 2003)
30 березня виповнилося дев'яносто років відомому вченому в галузі автоматики, кібернетики та інформатики академіку НАН України Олексію Григоровичу Івахненку.