70-річчя члена-кореспондента НАН України О. В. Мишанича (Вісник НАН України, 2003)
1 квітня виповнилося сімдесят років відомому вченому-літературознавцю члену- кореспонденту НАН України Олексі Васильовичу Мишаничу.