На рівні світових досягнень - Новіков, М. (Вісник НАН України, 2003)
У статті висвітлені нові здобутки Інституту надтвердих матеріалів НАН України ім. В.М. Бакуля у галузі одержання новітніх матеріалів з високими характеристиками твердості і комплексом інших функціонально важливих фізико-механічних властивостей.