Прикладні аспекти реалізації функцій політики - Мармазова, Т. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті розглядаються функції політики у прикладному аспекті, тобто політики як оперативного поняття, як царини здійснення державної влади й управління, пов’язаної з прийняттям політичних рішень, виробленням експертного та прогнозного знання, налагодженням політичної комунікації в суспільстві. Оскільки зазначена проблематика має міждисциплінарний характер, то автор спирається не лише на дослідження суто політологічного спрямування, але й на праці вчених – фахівців з державного управління та політичної аналітики.