Корпоративізм як принцип розподілу політичної влади - Ткачук, М. (Політичний менеджмент, 2009)
На думку автора статті, при аналізі політичних процесів в Україні плідним може бути корпоративістський підхід. Визначенню особливостей цього принципу й присвячується пропонована розвідка.