ЗМІ як впливовий чинник реалізації політичного процесу - Турченко, Ю. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті висвітлюється питання про роль і місце засобів масової інформації у соціально-політичній структурі суспільства та умови, за яких вони можуть виконувати функції впливового чинника демократичного розвитку сучасної України.