Інформаційний потенціал хроніки загону УПА ім. Колодзінського (Волинь і Полісся, 1943–1945 рр.) - Ковальчук, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
У статті досліджується зміст хроніки загону ім. Колодзінського – важливого джерела з вивчення структури, території перебування і головних напрямків діяльності цього повстанського підрозділу, повсякденного життя його учасників.