Світоглядні орієнтації молоді в контексті євроінтеграційної політики України - Мороз, А. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті висвітлюються проблеми і перспективи євроінтеграційної стратегії України в контексті молодіжної політики. Особлива увага звертається на участь молоді у виборі Україною зовнішньополітичного курсу розвитку, а також на регіональні відмінності у поглядах молодого покоління на цю проблему.