Діяльність безпартійних селянських конференцій в УСРР у першій половині1920-х років - Красносілецький, Д. (Політичний менеджмент, 2009)
Метою статті є опис взаємодії позапартійних селянських конференцій і політичної системи більшовицької влади в період переходу від політики „воєнного комунізму” до нової економічної політики, які суттєво вплинули на політичну соціалізацію українського селянства.