Есесівські та пам’ятні татуювання у військовополонених солдатів Вермахту - Левикін, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
Стаття присвячена історії татуювань у військах ІІІ Рейху. Розглянуто причини появи так званих СС-івських татуювань, їх особливостей та наслідків наявності для подальшої долі їх власників. Також наведені малюнки пам’ятних татуювань колишніх солдатів Вермахту (скопійовані в радянському полоні) та висловлено припущення з причини їх виникнення.