Особливості формування іміджу Збройних Сил України - Данилов, В. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті аналізуються проблеми формування іміджу армії. Наводяться аргументи щодо необхідності його поліпшення як однієї із запорук сталого розвитку держави і суспільства. Розглядається стратегія формування позитивного образу армійських структур.