Сучасний стан і тенденції розвитку медіа-сфери України - Ковалевський, В. (Політичний менеджмент, 2009)
У наш час медіа визначають структуру всього політичного поля, оскільки для більшості населення це єдине джерело інформації та канал зв’язку з владними суб’єктами. Вивчення стану медіасфери України, особливо в умовах нинішньої політико-економічної кризи, стає однією з передумов ефективного подолання негативних явищ і започаткування позитивної динаміки всієї політичної системи країни.