Сучасний аналіз процесів утвердження економічних систем - Кудряченко, А. (Політичний менеджмент, 2009)
Рецензія на монографію: Степаненко С. В. Інституціональний аналіз економічних систем. – К.: – КНЕУ. – 312 с.