Проблеми концептуалізації сучасного характеру політики - Амельченко, Н. (Політичний менеджмент, 2009)
Рецензія на монографію: Шерман О. М. Політичний стереотип: місце у політичному процесі та технології формування засобами масової інформації. — Львів: Сполом, 2008. – 228 с.