Вплив мас-медій на авдиторію: еволюція наукових уявлень - Кулик, В. (Політичний менеджмент, 2009)
Мас-медії, посідаючи важливе місце в повсякденному житті людини, чинять великий вплив на її уявлення про світ і про себе саму, які, у свою чергу, накладають відбиток на сприймання медійних продуктів. Цей вплив має багато різних, але взаємопов’язаних складників, що відповідають різним ролям медій у суспільстві.