Державна інформаційна політика: проблеми визначення концепту - Токар, О. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті розглядаються проблеми визначення змісту поняття „інформаційна політика” в науковій літературі та в нормативно-правових актах. Розмежовуються поняття „публічна” і „державна” інформаційна політика, визначаються їх структурні елементи, об’єкти та суб’єкти. Висвітлюються напрями інформаційної політики України.