Особисті спогади жертв голодомору – специфіка джерела - Слісаренко, О. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
Автор запропонованого матеріалу аналізує як історичне джерело особисті спогади жертв голодомору, як формально-наукової, так і якісної складової.