Використання краєзнавчих джерел у викладанні історії України в технічному вищому навчальному закладі м. Одеси - Кучеренко, С. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
У статті розглянуто можливості використання краєзнавчих джерел в курсі історії України з метою популяризації та зацікавленого засвоєння історичного матеріалу студентською аудиторією, а також для піднесення рівня культури студентів та виховання поваги до історії батьківщини.