Джерела локальної історії освіти: проект створення багатотомного археографічного видання з історії Бердянського державного педагогічного університету - Константінова, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
Автор статті викладає власний досвід підготовки п’ятитомного археографічного видання з історії вищого навчального закладу. Звертається увага на організаційні, евристичні, археографічні та інші аспекти такої підготовки.