Звітує НТК "Інститут монокристалів" (Вісник НАН України, 2002)
Президія НАН України на своєму засіданні заслухала і обговорила доповідь генерального директора Науково-технологічного концерну «Інститут монокристалів» НАН України члена-кореспондента НАН України Б. В. Гриньова «Про наукову та науково-організаційну діяльність НТК «Інститут монокристалів» у 1996—2000 рр».