Нові мікохітинові матеріали (Вісник НАН України, 2002)
Президія НАН України на своєму засіданні заслухала доповідь доктора біологічних наук Л. Ф. Горового, присвячену дослідженням співробітників Інституту клітинної біології та генетичної інженерії (ІКБГІ) НАН України із створення унікальних мікохітиновмісних матеріалів, які відзначаються рядом оригінальних властивостей, що робить їх вельми перспективними при використанні в різних галузях: у промисловості, сільському господарстві, медицині, при розв'язанні екологічних проблем.