На шляху до штучного інтелекту : відзначення ювілею Інституту проблем штучного інтелекту - Шевченко, А. (Вісник НАН України, 2002)
12 жовтня минулого року в Донецьку відбулося розширене засідання вченої ради Iнституту проблем штучного iнтелекту (ІПШІ), присвячене 10-річчю цієї установи. В ювілейному засіданні взяли участь президент НАН України академік НАН України Б. Є. Патон, академік НАН України І. Ф. Курас, голова Донецької держадміністрації В. Ф. Янукович, голова Донецької міської ради І. В. Рибак, науковці та співробітники інституту. З доповіддю про десятирічну діяльність наукової установи та здобутки її співробітників виступив директор ІПШІ доктор технічних наук А. І. Шевченко.