Демаркація політичних ризиків для суб’єктів політичної і неполітичної діяльності - Кривошеїн, В. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті розглядається можливість розрізнення у визначенні політичних ризиків для тих, хто здійснює як політичну, так і неполітичну (комерційну) діяльність. Аналізуються традиційні підходи щодо класифікації політичних ризиків як складової інвестиційного клімату країни (регіону), пропонується поділ політичних ризиків на чисті та ділові (наведені, похідні).