Політичні меседжі в передвиборчій боротьбі в Україні - Багмет, М.; Ханстантинов, В. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті розглядаються теоретичні і практичні аспекти застосування меседжів у поточному політичному протистоянні в умовах наростаючої боротьби за симпатії українських виборців. Обгрунтовується необхідність досягнення толерантності в суспільстві як передумови його консолідації.