Регіональний аспект формування іміджу політичних партій - Хорішко, Л. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті розглядаються структурні особливості іміджу політичних партій. Увага зосереджується на визначенні впливу регіональних особливостей на процес його формування.