Науково-видавнича діяльність Державного архіву Полтавської області з історії Полтавщини (1947-2007 рр.) - Коротенко, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2009)
В статті розглянуто науково-видавничу діяльність Державного архіву Полтавської області з історії Полтавщини протягом 1947–2007 рр. Окреслено основні етапи роботи, зокрема щодо підготовки путівників, збірників документів, довідкових видань.