Інформаційно-пошукова довідкова система як інструмент взаємодії потенційних партнерів інноваційної діяльності - Філиппова, С.В.; Ковтуненко, К.В. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто інформаційно-пошукова довідкова система ядром якої є банк даних результатів академічних НДДКР, інноваційних проектів та новітніх технологій, потенційних замовників та інвесторів, яка надає можливість отримати достовірну, комплексну, своєчасну та адресну інформацію у напрямку інноваційного партнерства.