Порівняльний аналіз оцінок природних ресурсів України - Горячук, В.Ф. (Економічні інновації, 2013)
В статті проведено порівняльний аналіз оцінок природних ресурсів України, здійснені різними авторами, запропонована власна оцінка природних ресурсів на основі рентного підходу.