Українська лінгвістична географія у слов'янському контексті (Вісник НАН України, 2002)
Президія НАН України на своєму засіданні заслухала і обговорила доповідь завідувача відділу діалектології Інституту української мови НАН України доктора філологічних наук П. Ю. Гриценка «Українська лінгвістична географія у загальнослов'янському контексті».