Тенденції політичної Інтернет-комунікації в період світової фінансової кризи - Табакова, М. (Політичний менеджмент, 2009)
Комунікаційні процеси, що відбуваються в Україні, потребують детального їх вивчення для створення нових моделей організації суспільства, насамперед таких, що найбільше задовольнятимуть інтереси громадян. Побудова таких моделей неможлива без дослідження кількісних характеристик комунікаційних процесів як в Україні в цілому, так і в кожному її регіоні та в кожній сфері суспільного життя. Розгляду цих питань і присвячено статтю.