Тероризм і засоби масової інформації: межа об’єктивності і мас-медіального продовження терактів - Коцур, В. (Політичний менеджмент, 2009)
Стаття присвячена аналізу різних аспектів міжнародного тероризму та проблем використання засобів масової комунікації в поширенні інформацїі про терористичні акти.