Куди прямуєш, Україно? - Рубанець, О. (Політичний менеджмент, 2009)
Рецензія на монографію: Андрєєва О. М. Національна безпека України в контексті національної ідентичності і взаємовідносин з Росією. – К.: Парламентське вид-во, 2009. – 360 с.