Образ життєвого моря у збірці Г. Сковороди "Сад божественних пісень" - Урсані, Н.М. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
У статті розглядається образ життєвого моря у поетичній збірці Г. Сковороди“Сад божественних пісень”. Автором беруться до уваги лише ті тексти, в яких наявна морська символіка, або ж образи, що пов’язані з водним світом. Предметом уваги є життєве море у збірці Г. Сковороди.