Формуляри директивно-розпорядчої документації Війська Запорозького Низового в добу Нової Січі - Синяк, І. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті проведено формулярно-клаузульний аналіз директивно-розпорядчої документації Війська Запорозького Низового, проаналізовано вплив клаузул традиційного запорозького діловодства на клаузули російської директивно-розпорядчої документації, якою користувалися запорожці.