Дворянство Лебединського повіту Харківського намісництва за абетковими списками 1786 р - Михайліченко, М. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті, на основі абеткового списку дворян Лебединського повіту, досліджено становище місцевого дворянства. Особлива увага приділяється аналізу соціального і матеріального становища козацької старшини, її шлюбної політики.