Співробітництво Національної академії наук України і Польської академії наук, Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського і Бібліотеки Народової - Дубровіна, Л.; Булатова, С.; Ціборовська-Римарович, І. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2006)
Висвітлено українсько-польські наукові контакти. Зазначено, що співпраця науковців обох країн у пошуках необхідних матеріалів стосовно національної історії та культури сприятиме розвиткові обміну інформацією між Польщею та Україною.