70-річчя члена-кореспондента НАН України Т. П. Мар'яновича (Вісник НАН України, 2002)
25 травня виповнилося сімдесят років відомому вченому-кібернетику, Заслуженому діячеві науки і техніки України, члену-кореспонденту НАН України Тадеушу Павловичу Мар'яновичу.